حسام محمد حسینی

Motivated individual with solid experience in Telecommunication, Network Performance analysis and Monitoring - years work experience projects and data security analysis and design - Consultancy in wireless Mesh Network - Consultancy and recommendation on tasks and issues to CTO and General Managers More than 10 years of expertise in Radio Access Network (RAN), Core and Transmission of mobile network, including - Multi-vendor knowledge on radio performance measurements (PM), KPIs and OSS. - Experienced statistical data analysis of RAN performance to identify issues and proposal solution for improvement. - Experience on signaling and network troubleshooting and analysis via Probe. - Experience on RAN CHR integration and analysis for network troubleshooting. - Experience on PM tools, vendor and global network KPI definition, verification and improvement. - Managing Customer Exp. Management (CEM) project and initializing Service Operation Center (SOC) operation at MTN Irancell.

0 دنبال‌کننده
حسام محمد حسینی

چگونه نفرات ضعیفی که به ارث برده ایم را مدیریت کنیم

اخیراً با مدیری که به‌تازگی مالک تیمی شده‌است، صحبت می‌کردم. هر چند برداشت کلی‌اش عملکرد خوبِ بیشتر اعضای تیم بود، در مورد اینکه یکی دو نفر از اعضا وظایف خود را به‌درستی انجام‌نمی‌دهند، نگران بود. در مورد نحوهٔ برخورد با آن‌ها مردد بود. او نگران بود که اگر این افراد را اخراج کند، یا حتی به آن‌ها اخطار دهد، روحیهٔ تیم کاهش یابد و دیگران نیز در مورد از دست دادن شغل خود نگران‌شوند.

۲۲ مرداد در 5 دقیقه بخوانید

چگونه در گفتگوهای سخت بر احساسات خود غلبه کنیم

در این مقاله، دلایل احساسی درگیر شدن در موضوعات هنگام مذاکره و گفتگوهای پر تنش توضیح داده می شود. سپس چند تکنیک برای کنترل و تسط بر خود و راهبری مناسب موضوع و پیشبرد منطقی گفتگو مطرح می شود.

۳۰ خرداد در 5 دقیقه بخوانید

چگونه بهبود فرآیندها و پروسه های کاری را تثبیت کنیم

از زمان فردریک تیلور و ادوارد دمینگ، مدیران مدتی طولانی درگیر و علاقه‌مند به بهبود فرآیندها و پروسه‌های کاری بوده‌اند. در 20 سال گذشته، شاهد بسیاری از جرقه‌های بهبود، مانند Lean production، Six Sigma و Agile بوده‌ایم که در صنایع متنوعی به کار گرفته‌شده‌اند. مطالعات نشان می‌دهد که شرکت‌هایی که چنین تکنیک‌هایی را به کار می‌گیرند ممکن است پیشرفت قابل‌توجهی در کارایی و کاهش هزینه‌ها داشته‌باشند.