مشاوره تحول دیجیتال

در تحول دیجیتال، موضوع تحول و بهینه سازی کسب و کارها با استفاده از تکنولوژی های دیجیتال جدید است: تکنولوژی های جدید دیجیتال شامل دیتا آنالیتیک (Data Analytics)، هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) و یادگیری ماشین (Machine Learning)، بلاک چین (Block Chain)، اینترنت اشیا (IoT)، اپلیکیشن های موبایل (Mobile App) و ... تحولات زیادی در صنایع و کسب و کارها ایجاد کرده اند.

این تکنولوژی‌ها فرآیندها و عملیات کسب و کارها و شرکتها را بشدت تغییر می دهند، خدمات و محصولات با سطح کیفیت بالاتری را به مشتریان ارایه می کنند، هزینه‌های عملیاتی شرکتها را کاهش می دهند و حجم و حاشیه سود فروش آنها را به میزان قابل توجهی افزایش می دهند.

مشاوره تحول دیجیتال

چرا مشاوران مدیریت شاپرک؟

بکارگیری موفق تکنولوژی‌های جدید دیجیتال در شرکتها، بیش از آنکه مسئله و چالشی تکنولوژیک و فنی باشد، موضوع و مسئله‌ای سازمانی و مدیریتی است. تجربیات متعدد شکست و عدم موفقیت پروژه های بزرگ IT در سازمانها و مطالعات متعدد شرکتهای مشاوره مدیریت بین المللی نشان می‌دهد که مهمترین مانع بکارگیری موفق تکنولوژی‌های جدید دیجیتال در سازمانها و شرکتها، عدم وجود برنامه‌ریزی و ‍پیش‌نیازهای سازمانی و ضعف فرهنگ و مهارتهای نیروی انسانی سازمان می‌باشد.

به همین علت و مشابه الگوی رایج جهانی، شا‍پرک بکارگیری تکنولوژی‌های جدید دیجیتال را پروژه‌هایی سازمانی می داند که اجرای موفق آنها نیازمند دیدگاه سازمانی و خدماتی همه جانبه (Full Services Management Consultancy) است. در این رویکرد، استقرار تکنولوژی دیجیتال جدید، با فعالیتهای مدیریت تغییرات سازمانی (Organizational Change Management) و طراحی مجدد فرایندهای سازمانی (Process Redesign) و آموزش و ارتقا نیروی انسانی سازمان همراه است و پشتیبانی می شود.

شاپرک با رویکرد فوق در تحول دیجیتال صنایع زیر دارای تجربه و در حال فعالیت است :

• بهینه سازی قیمت گذاری و پروموشن (Pricing & Promotion System) و ترکیب سبد محصولات (Products Assortment) خرده فروشی و فروشگاه های زنجیره ای با استفاده از هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشین (ML)
• پیش بینی و مدیریت تقاضا و تامین (Demand Forecasting) در زنجیره تامین صنایع خرده فروشی، پخش و توزیع، فروشگاه های زنجیره ای و ...
• بهینه سازی سیستم‌های پرداخت بانکی (Payment & POS System) با استفاده از یادگیری ماشین (Machine Learning)

بعد از بازنشستگی چه کار کنیم ؟

واقعا باید بعد از دوران حرفه‌ای شغلی چه‌کاری را انجام داد و برای بازنشستگی چطور باید آماده شد؟ آیا بازنشستگی واقعا بحرانی و ترسناک است؟ آیا می‌توانم بعد از بازنشسته شدن تبدیل به یک مشاور مدیریت شوم؟

چگونه در آن واحد در همه‌جا باشید!

یکی از روش‌های فروختن بوسیله‌ی نفروختن این است که همیشه در ذهن جامعه‌ی هدف جا داشته باشید. در زبان انگلیسی به این پدید می‌گویند Ubiquitous بودن. این کلمه بدین معناست که در آن واحد همه‌جا باشید. اگرچه از لحاظ فیزیکی این امر امکان پذیر نیست، اما دنیای مارکتینگ این راه را هموار کرده. در مقاله‌ی زیر که توسط خانم دوری کلارک -Dorie Clark- نوشته شده از نگاه یک فریلنسر به این موضوع می‌پردازیم.

اثرات تکنولوژی‌های جدید دیجیتال محدود به کسب و کارهای جدید و اینترنتی نیست و کلیه صنایع و کسب و کارهای قدیمی نیز با بکارگیری این ابزارهای جدید بشدت تغییر کرده و متحول شده‌اند. صنایع خرده فروشی و فروشگاه‌های زنجیره‌ای (Retail)، تولید و توزیع محصولات مصرفی روزمره (FMCG)، بانک و بیمه‌ها، پخش و توزیع و لجستیک (Distribution & Logestics)، حمل و نقل (Transportation)، خدمات درمانی (Healthcare)، خدمات عمومی و دولتی (Public Sectors) و ... ، با بکارگیری تکنولوژی های دیجیتال جدید، تحولات و تغییرات زیادی را تجربه کرده‌اند و این تحولات طی چند سال آینده ادامه خواهد داشت.

درخواست مشاوره

تنها در چند قدم اطلاعات شرکت خود را یافته و مورد مشاوره را بیان کنید، تیم مشاوران ما در کمترین زمان به شما پاسخ می دهند.