مشاوره توسعه منابع انسانی

روزگاری جایگزین کردن افراد به سادگی جایگزین کردن ماشین آلات و تجهیزات بود. اما در عصر اطلاعات و ظهور و گسترش اقتصاد مبتنی بر دانش، افراد منشاء مزیت رقابتی پایدار برای سازمان ها بوده و جایگزین کردن آنها به راحتی امکان پذیر نخواهد بود. از طرفی سازمان کاری فراتر از قابلیت و توانمندی کارکنان شان نمی تواند انجام دهد. از اینرو حفظ و توسعه ی نیروی انسانی در موفقیت سازمان ها نقش بسزایی دارد.

باور ما این است توسعه نیروی انسانی مستلزم تلاشی مستمر است و مستلزم راهکارها و سیستم هایی بروز می باشد که بتواند پاسخگوی چالش های متنوع سازمان های کنونی باشد. تیم مشاوران شاپرک آبی با بهره گیری از دانش جهانی و تجربیات بومی، راه حل هایی خلاقانه برای مسائل این حوزه ارائه می کند.

چرا مشاوران مدیریت شاپرک؟

شرکت شاپرک آبی با پیشینه هشت سال تجربه و همکاری با شرکت های سرشناس ملی و بین المللی در حوزه های مختلف مدیریت از جمله منابع انسانی در زمینه ی آموزش و توسعه، مدیریت استعداد و توانمندسازی مدیران، در حال حاضر خدمات مشاوره ای زیر را ارائه می دهد:
• برند کارفرمایی
• مدیریت استعداد
• کانون های ارزیابی و توسعه مدیران
• رهبری سازمانی
• کار تیمی

علی‌رغم نیاز سازمان ها به توسعه منابع انسانی، آنطور که شایسته و بایسته است در سازمان ها به این حوزه توجه نشده است و اغلب توسعه منابع انسانی مساوی با آموزش های سطحی در نظر گرفته می شود. شاپرک آبی با توجه به روندهای جهانی و رویکرد های نوین در این حوزه خدمات نوآورانه و اثربخش ارائه می کند.

مشاوره توسعه منابع انسانی

مشاوره منابع انسانی به چه معنی است؟

متاسفانه در سازمان ها و شرکت های کوچک اهمیت زیادی به مشاوره و مدیریت منابع انسانی نمی دهند و اصلا این سمت را جدی نمی گیرند. در صورتی که تمامی نکات که مربوط به منابع انسانی می باشد باید در هر سازمانی که بیش تر از 2 نفر هستند رعایت شود. اگر بخواهیم اهمیت این موضوع را برای شما بیان کنیم باید بگوییم حتی یک سوپرمارکت کوچک هم برای موفق شدن نیاز به کمک گرفتن از مشاوره منابع انسانی دارد.
قطعا در یک سوپر مارکت یا یک شرکت کوچک سمتی برای مشاور یا مدیر منابع انسانی وجود ندارد اما به هرحال باید از این افراد برای پیروزی کمک گرفت. در واقع این واحد باید کمک کند تا یک سازمان ئر طولانی مدت و البته با کمترین هزینه حداکثر کارایی را از منابع انسانی خود در راستای اهداف شرکت کسب کند.

امروزه هرجا سخن از موفقیت یک سازمان یا یک شرکت می شود بدون شک اولین دلیلی که برای این موفقیت به ذهنمان می رسد این می باشد که توانسته اند از منابع انسانی خود به طور موثر استفاده کنند.
به همین دلیل تمامی مدیران به دنبال استفاده از مشاوره منابع انسانی می باشند تا بتوانند از این طریق از نیروی انسانی خود در جهت موفقیت استفاده کنند.
اگر شما جزو آن دسته از افراد هستید که نمی دانید وظیفه دقیق مشاوره منابع انسانی چیست و سوالات زیادی مربوط به مشاوره منابع انسانی دارید باید به شما بگوییم ما در این متن قصد داریم تمام نکات مربوط به منابع انسانی را برای شما بازگو کنیم پس در ادامه با ما همراه باشید.
جالب است بدانید در مبحث مشاوره منابع انسانی مدیری موفق می باشد که تقریبا از 20 الی 30 درصد نیروی خود استفاده کند اما مدیری موثر می باشد که از 80 الی 90 درصد نیروی انسانی خود استفاده نماید.
برای این که بتوانید یک مدیر موثر باشید نیاز دارید که حتما از یک مشاوره منابع انسانی به درستی کمک بگیرید.

وظایف یک مشاور منابع انسانی موفق

بسیاری از کترشناسان معتقد می باشند که مهم ترین و اساسی ترین وظیفه مشاوره منابع انسانی که در یک سازمان و یا یک شرکت باید انجام دهد این می باشد که بتواند کمک کند که کانال و جریانی ایجاد شود برای پیوند میان اهداف استراتژیک یک شرکت و یک سازمان و اقدامات عملیاتی مدیریت منابع انسانی می باشد.
اصولا افرادی که به عنوان مشاور منابع انسانی اقدام به کار می کنند در یک صنعت و یا در بسیاری مواقع در یک کمپانی شروع به کار می کنند و فعالیت های بسیار گسترده ای را در شرکت های مختلف انجام می دهند و از آن جایی که دارای علم آکادمیک بالایی می باشند برای شرکت ها می توانند بسیار باارزش باشند.
یکی دیگر از وظایف مهمی که مشاوره منابع انسانی در سازمان ها به عهده دارد این است که بتواند وضع موجود منابع انسانی از شرکت را ارزیابی کند و در انتها یک گزارش به مدیران آن شرکت ارائه دهد.
در کل اگر بخواهیم وظایف مشاوره منابع انسانی را بیان کنیم باید بگوییم این تفراد دارای وظایف بسیار پیچیده و متنوعی هستند. از طرفی این کار بسیار آسان می باشد به طوری که بسیاری از افراد را می بینیم که به دلیل حقوق بسیار خوب این شغل آرزو دارند در این سمت مشغول به کار ش.ند اما از طرفی می توان گفت مشاوره منابع انسانی کاری بسیار سخت می باشند چرا که بسیاری از افرادی که در این سمت در سازمان ها مشغول به کار می باشند می بینیم که بعد از 1، 2 سال سمت خود را رها کرده و ترجیح می دهند در یک پست ثابت مشغول به کار شوند.
علاوه بر وظایفی که در بالا بیان کردیم می توانیم به موارد زیر نیز اشاره نماییم:
• آسیب شناسی وضعی که در نظام های منابع انسانی حاکم می باشد.
• ارائه دادن پیشنهاداتی برای بروز رسانی نظام جبران خدمات و مشکلات
• ارائه دادن پیشنهاداتی که می تواند در جهت بروز رسانی شرح مشاغل به سازمان نیز کمک کند.
• درست کردن کانال هایی با کمک شرکت های مشاوره ای که بسیار فعال هستند و همچنین کمک گرفتن از انجمن های منابع انسانی.
• این افراد باید بتوانند پیشنهاداتی برای تعدیل نیروی کار هم درجهت افزایش و هم در جهت کاهش ارائه دهند همچنین آن ها با توجه به برنامه ریزی های استراتژیک که در شرکت موجود است به سمت جلو پیش بروند.
• یکی از کارهایی که همه ی مشاوران منابع انسانی باید انجام دهند این می باشد که یک گزارش دوره ای از اقداماتی که انجام می شود تهییه کنند و نتایج ان ها را به مدیران خود تحویل دهند.

درخواست مشاوره

تنها در چند قدم اطلاعات شرکت خود را یافته و مورد مشاوره را بیان کنید، تیم مشاوران ما در کمترین زمان به شما پاسخ می دهند.

2/2 اعتبار مقاله باقیمانده در این ماه