مشاوره فروش و توسعه بازار

کلمه ی" بازار" به خودی خود برای ما بار معنایی خاصی، همراه با یاد آوری فروش به سبک سنتی را دارد، اما به محض ترکیب این کلمه با عباراتی مثل "سهم "، "بلقوه "، "توسعه " و... در می‌یابیم که فروش نیز مثل تمام ارکان کسب و کار به مفاهیمی عمیق و علمی بدل گردیده است و برای جلوگیری از عقب ماندن از میدان رقابت می باید اصول فروش کالا یا خدمات خود را همگام با دانش روز دنیا پیش برانیم.

این مهم میسر نمی‌گردد مگر اینکه تمام زوایای بازار مخاطب خود را بشناسیم، بازار های بلقوه، در دسترس و هدف را مشخص و برای ورود به هرکدام استراتژی های مشخصی را تبیین نموده و مسیر اجرا و نتیجه را به صورت مداوم ارزیابی نماییم ،بازار را فتح و رقبا را در نظر داشته باشیم.

نباید فراموش کرد فروش محصول یا خدمات در واقع منبع درآمد شرکت شما بوده و به عنوان شریان حیات مجموعه میباید به صورت مداوم مورد ارزیابی قرار بگیرد. مشخص است که به هیچ عنوان نمی‌توان مدعی بود که از تمام توان تیم فروش و بازار استفاده شده است چرا که به صورت مدام شکل تقاضا تغییر می کنند، کالاهای جدید تولید و مخاطبان جدید خلق می شوند لذا همیشه این منبع در آمد قابلیت ارتقاء خواهد داشت .به طور قطع اجرای چنین برنامه هایی با نگاه تحلیل گرانه و جزئی نگرانه مشاوران و متخصصان فروش و توسعه بازار نتایج چشمگیری به همراه خواهد داشت چراکه بررسی بیطرفانه ی برند شما در نگاه مخاطبان کالا و خدمات، منجر به اصلاح مسیر برندینگ، بازار سازی و بازاریابی شما خواهد شد.

مشاوران شاپرک در راستای ترفیع فروش خدمات و محصول شما برای ایجاد ارتباط تجاری بلند مدت ، خدمات زیر را پیشنهاد می کنند:

• تدوین استراتژی های فروش
• ارتباط تنگاتنگ و صمیمانه با تیم فروش جهت ارزیابی و ارائه آموزش های لازم
• ارزیابی امکانات شرکت و اعلام تارگت پلن
• بررسی برند، محصول و خدمات و موقعیت یابی آن در تمام سطوح بازار
• کشف بازارهای مخاطب فعال نشده جهت ورود به باز های جدید
• راه اندازی باشگاه مشتریان
• جذب مشتریان همراه با آموزش و گیمیفیکیشن (Gamification)
• بررسی شرکت های رقیب و ارائه راهبرد های رقابتی
• طراحی کمپین های تبلیغاتی و مرچندایزینگ(Merchandising)

فروش مسیریست به درازای طول عمری که برای مجموعه ی خود متصورید، پس فرایندی کوتاه مدت و یک باره نیست در این صورت باید بقاء ارتباط خود را با مخاطبان و مشتریان خود حفظ کنیم پس علاوه بر ایجاد سر نخ های جدید فروش باید اجازه دهیم برنامه های بلند مدت حفظ و حمایت مشتریان، رضایت ایشان را جلب نماید . دانش روز معجزه های زیادی برای ارتقاء فروش درآستین دارد .

مشاوره فروش

قطعا بسیاری از افراد برای یک بار هم که شده کلمه مشاوره فروش را شنیده اند و اندکی راجب آن به فکر فرو رفته اند. با شنیدن کلمه مشاوره فروش اولین سوالی که برای شما پیش می آید این است که مشاوره فروش به چه معنی است و وظایف آن چیست؟

مشاوره فروش
اگر قرار باشد مشاوره فروش به صورت قدیمی انجام شود موضوعی بسیار سخت و ملال آور خواهد بود این سختی برای این می باشد که قطعا مدیر هر سازمان تجربیات بسیار زیادی در زمینه فروش دارند و طبیعتا توصیه های این مدلی برایشان غیر قابل قبول می باشد.
در بیش تر مواقع هنگامی که قرار داد به پایان می رسد متاسفانه هیچ گونه تغییری در سیستم فروش به وجود نیامده است. امروزه مشاوره فروش و تفکر درباره فروش در ایران از مدل سنتی خارج شده است و وارد فاز جدیدی شده است و چون تعداد کسانی که به سمت مشاوره فروش می روند افزایش پیدا کره است دسترسی به منابع اطلاعاتی ناب آن بسیار راحت شده است.
شناخت راجب مشاوره انلاین در بین کشورهای پیشرفته بسیار بالا تر است چون این کشورها در طول روز در مقابل بسیاری از تکنیک های پیشرفته در حوزه فروش و بازاریابی که در دنیا دیده شده اند قرار می گیرند و بخاطر دسترسی سریع و آسان به اطلاعات واقعی مربوط به مشاوره فروش تبدیل به خریدارانی حرفه ای و خبره شده اند.
بسیار مهم است بدانید که فروش مانند یک بازی فوتبال است که در این بین 2 تیم یعنی خریداران و فروشندگان باید با نتیجه برنده برنده بازی را ترک کنند.

وظایف مشاوره فروش
کسی که در این بین واسط بین شرکت و مشتری، فروش محصول و همچنین ایجاد ارتباط تجاری بلند مدت را دارد مشاور فروش نامیده می شود. در اصل مشاور فروش باید بتواند به یک سازمان و یا یک فرد مشاوره فروش بدهد.
مشاور فروش 2انتخاب دارد یا می تواند به صورت استخدام در یک شرکت یا سازمان مشغول به کار شود که در این صورت باید بپذیرد که یک حقوق ثابت دریافت کند.
اما می تواند به صورت پروژه ای با شخص یا شرکت کار کند و به صورت ساعتی یا روزانه خدمات خود را ارائه دهند. نقش مشاوره فروش این می باشد که باید در زمینه شناخت مشتریان سازمان پاسخگو باشد و همچنین باید حتما اطلاعاتی مربوط به محصولاتی که در آن سازمان به فروش می رسد جمع آوری کند.
او باید با خدمات پس از فروش بتواند ارتباط برقرار کند تا از این طریق اطلاعاتی مربوط به نقات ضعف خدمات پس از فروش به دست آورد. کسی که در این زمینه فعالیت می کند باید بتواند تمامی تکنیک های موجود فروش را بررسی کند و نقاط ضعف آن ها را شناساسی و برای رفع آن ها نیز تلاش نماید.
بهترین مشاور فروش کسی است که راهکارهای برای جلب اعتماد بیش تر مشتریان داشته باشد و در این بین باید حتما آموزش های مورد نیاز تیم فروش را تعیین نماید و این آموزشات را بر روی آن ها پیاده کند.

نکات مهم وظایف مشاوره فروش

• یکی از مهم ترین وظایف این افراد شناخت و همچنین درک مزایای محصولات موجود در سازمان یاش رکتی که در آن مشغول به کار شده است می باشد.
• همانطور که می دانید تعیین کردن استراتژی فروش باید حتما براساس توانایی نیروهای فروش باشد که تعیین آن ها بر اساس مشاوره فروش می باشد و باید تعیید نماید که این موارد در زمان صحیح و درست اجرا شود.
• برای موفق شدن در این زمینه انرژی مثبت در بین اعضا تیم فروش بسیار مهم است که وظیفه فهمیدن این موضوع به عهده مشاور فروش است و از این انرژی مثبت برای مقابله با چالش های موجود در این راه استفاده می کند.
• افزایش دادن مشتریان سازمان و ایجاد اعتماد بین مشتریان نسیت به سازمان و یا شرکت.
• آموزش دادن افرادی که در تیم فروش هستند برای برقراری یک ارتباط مناسب با مشتریان و همچنین پیگیری های لازم بعد از فرایند فروش
• او باید حتما در نمایشگاه هایی که از طرف سازمان برگذار می شود حضور فیزیکی پیدا کند تا از این طریق بتواند راهی برای این که شبکه ارتباطی سازمان را افزایش دهد پیدا نماید.
• یکی دیگر از وظایف مشاور فروش که بسیار اهمیت دارد این می باشد که وضعیت کنونی بازار را رصد نماید، حال باید رقبا را شناسایی و مشخص نمایند. او برایاین که در بین رقبا آن سازمان پیروز شود باید خدمات کنونی سازمان را بهبود دهد و بهتر از قبل به کار خود ادامه دهند.
اما اگر بخواهیم به طور کلی به وظایف مشاوره فروش اشاره نماییم باید بگوییم که ایجاد ارزش در بین مشتریان، وفادار کردن مشتریان و مشاوره دادن درست مشتریان از مهم ترین وظایف او است.

درخواست مشاوره

تنها در چند قدم اطلاعات شرکت خود را یافته و مورد مشاوره را بیان کنید، تیم مشاوران ما در کمترین زمان به شما پاسخ می دهند.

2/2 اعتبار مقاله باقیمانده در این ماه