مشاوره لجستیک و زنجیره تامین

موسسه شاپرک آبی با داشتن شبکه ای از متخصصین در بخش های مختلف زنجیره تامین ( برنامه ریزی تقاضا و تامین ، منبع یابی و تدارکات ، تولید ، انبار ، حمل و نقل و توزیع ) دارای و تجارب مفید در شرکت های بین المللی داخلی و خارجی در صنعت FMCG را دارا می باشد.

کسب و کارهایی که با مشکلات زیر مواجه هستند می توانند از خدمات ما در این بخش بهره مند شوند :

• هزینه ای اضافی و دوباره کاری در بخش های عملیاتی
• فروش از دست رفته ناشی از عدم موجودی یا دپو کالاهای غیر قابل فروش به دلیل عدم پیش بینی مناسب در تامین و تدارکات
• زمان تحویل نامطلوب از منظرمشتریان
• ناهماهنگی در بخش های مختلف زنجیره ارزش
• نارضایتی مشتریان از فرایندهای عملیاتی و تامین و تحویل کالا
• توقفات زیاد در بخش های عملیاتی و اتفاقات پیش بینی نشده

تناسب با نیاز مشتریان

متناسب با نیاز مشتریان خدمات زیر قابل اجرا می باشد :

• ممیزی زنجیره ارزش و شناسایی و معرفی نقاط قوت و ضعف سازمان ها
• تعیین استراتژی های زنجیره تامین و لجستیک متناسب با فضای رقابت و مشتریان و متناسب با استراتژی های کلان کسب و کار سازمان
• بازطراحی زنجیره تامین با هدف افزایش کارایی و اثربخشی زنجیره تامین
• پیاده سازی سیستم برنامه ریزی فروش و عملیات ( S&OP ) با هدف افزایش میزان هماهنگی ها و داشتن برنامه واحد بین واحدهای مختلف سازمان
• بهینه سازی سطح موجودی در زنجیره تامین متناسب به استراتژی های سازمان و بهبود در سطح سرویس به مشتریان داخلی و خارجی
• بهبود بهره وری بخش های عملیاتی و بازنگری در فرایندهای اجرایی بخش های خرید ، تولید ، انبارش و توزیع
• پیاده سازی سیستم منبع یابی و تدارکات ، بازنگری در قراردادهای خرید محصول و خدمات و استقرار سیستم برنامه ریزی خرید با هدف بهبود و افزایش سطح سرویس
• پیاده سازی سیستم های مدیریت تولید و عملیات با هدف افزایش بهره وری عوامل تولید در بخش های مختلف و کاهش توقفات
• اجرای پروژه WMS در انبار با هدف مدیریت عملیات و افزایش میزان دقت و صحت عملیات و افزایش بهره وری بخش انبار
• اجرای پروژه TMS در بخش حمل و نقل ورودی ، خروجی و داخلی ، در واقع به این ترتیب ضمن نگهداشت اطلاعات جریان کالا ، در خصوص برنامه ریزی و کنترل هزینه های حمل و نقل و بهبود در آن اقدام خواهد شد.

بعد از بازنشستگی چه کار کنیم ؟

واقعا باید بعد از دوران حرفه‌ای شغلی چه‌کاری را انجام داد و برای بازنشستگی چطور باید آماده شد؟ آیا بازنشستگی واقعا بحرانی و ترسناک است؟ آیا می‌توانم بعد از بازنشسته شدن تبدیل به یک مشاور مدیریت شوم؟

چگونه در آن واحد در همه‌جا باشید!

یکی از روش‌های فروختن بوسیله‌ی نفروختن این است که همیشه در ذهن جامعه‌ی هدف جا داشته باشید. در زبان انگلیسی به این پدید می‌گویند Ubiquitous بودن. این کلمه بدین معناست که در آن واحد همه‌جا باشید. اگرچه از لحاظ فیزیکی این امر امکان پذیر نیست، اما دنیای مارکتینگ این راه را هموار کرده. در مقاله‌ی زیر که توسط خانم دوری کلارک -Dorie Clark- نوشته شده از نگاه یک فریلنسر به این موضوع می‌پردازیم.

در واقع ما با ارائه خدمات مشاوره لجستیک و زنجیره تامین به دنبال ایجاد ارزش های زیر برای مشتریان خود هستیم :

• افزایش میزان پیش بینی پذیری
• افزایش میزان همکاری
• افزایش میزان هماهنگی

و در نهایت اطمینان پیدا می کنیم که زنجیره ارزش سازمان با کمترین هزینه بهترین پاسخ گویی را به مشتریان خود ارائه می نماید ( البته متناسب با فضای رقابتی و استراتژی های سازمانی )

درخواست مشاوره

تنها در چند قدم اطلاعات شرکت خود را یافته و مورد مشاوره را بیان کنید، تیم مشاوران ما در کمترین زمان به شما پاسخ می دهند.