مشاوره بازاریابی و تبلیغات

اگر بخواهیم مشاوره مدیریت در زمینه بازرایابی و تبلیغات را به اختصار شرح دهیم، در واقع دسته‌ای از خدمات تخصصی را در بر می‌گیرد که به سازما‌ن‌ها، موسسات و کسب‌وکارها کمک می‌کند تا بتوانند:

• اقدام به هدفگذاری صحیح در دسته‌بندی مشتریان و مطابق با اهداف و راهبردهای سازمان بنمایند.
• بر اساس این هدفگذاری، اقدام به طراحی و توسعه ارزش پیشنهادی منحصر به فرد و متمایز کننده در کالا و خدمات خود بنمایند و به تناسب این ارزش پیشنهادی، پیغام قابل ارائه متناسب برای مشتری طراحی نمایند.
• بر اساس پیغام طراحی شده، نسبت به آگاه سازی جامعه هدف از خدمات و کالاهای ارائه شده توسط سازمان اقدام نمایند به نحوی که این آگاهی در نهایت منجر به تحقق اهداف سازمانی که می‌تواند افزایش آگاهی از نام تجاری و محصولات، ایجاد توجه در جامعه هدف نسبت به محصولات و خدمات، تغییر در تصمیم گیری مشتریان هدف نسبت به آزمایش آن‌ها، تکرار پذیری خرید و در نهایت تبدیل شدن مشتریان به مشتریان وفادار شود.
• بر اساس موارد بالا، کلیت برنامه راهبردی بازاریابی سازمان را طراحی یا اصلاح نمایند و بر اساس برنامه بازاریابی نهایی، برنامه اجرایی را توسعه دهند.
• برنامه اجرایی توسعه داده شده را مستقیما و با نظارت تیم مشاور اجرا نمایند یا بر نحوه اجرای آن نظارت نمایند.

مشاوره بازاریابی و تبلیغات

چرا مشاوران مدیریت شاپرک؟

به صورت کلی خدمات مشاوره ارائه شده در واحد بازاریابی و تبلیغات شرکت تجربه شاپرک آبی برای آن دسته از مشتریان و سازمان‌هایی مناسب است که یا داخل سازمان خود تیم یا فرد مستقری که مسئولیت امور مربوط به بازاریابی و تبلیغات را برعهده داشته باشد، ندارند و یا با وجود استقرار چنین افرادی بنا به دلایلی، احساس نیاز جهت دریافت مشاوره در این حوزه را دارند. اگر بخواهیم نگاهی جزیی‌تر به خدمات قابل ارائه بیندازیم، می‌توان این خدمات را در سه سطح دسته بندی کرد:

سطح ۱ - خدمات مشاوره برندینگ: خدمات مربوط به خلق، طراحی و بازطراحی هویت برند. در این فرآیند نام تجاری، ساختار هویتی و ساختار پیام برند طراحی و انتخاب می‌شود. خروجی این بخش می‌تواند پیام نهایی برند باشد که درکنار هویت برند، عناصر اصلی مورد استفاده در کمپین‌های بازاریابی می‌باشد. وظیفه ما در این فرآیند کمک به سازما‌ن‌ها، کسب‌وکارها و افراد در به دست‌آوردن مزیت رقابتی از طریق طراحی راهبرد ارتباطی یکپارچه برند و دست یافتن به بازار هدف و گسترش آن می‌باشد.

سطح ۲ - خدمات مشاوره بازاریابی: برندینگ و بازاریابی با وجود شبا‌هت‌ها و همپوشانی‌هایی که در فرآیندهای خود دارند، دارای تفاوت نیز هستند. برندینگ بیشتر در سطح استراتژی مورد بررسی قرار می‌گیرد اما مارکتینگ به راهکارها و تدابیری (تاکتیک‌ها) میپردازد که نتایج مورد نظر از فاز طراحی هویت برند را محقق می‌نماید. خدمات مشاوره در این بخش طیف وسیعی از خدمات از قبیل طراحی و تدوین برنامه راهبردی بازاریابی، مشاوره در زمینه مطالعات بازار، رفتار مصرف کنندگان و بازار سنجی، و تاثیر نهایی بر آگاهی از محصولات و خدمات و به تبع آن فروش ‌می‌باشد.

سطح ۳ - خدمات مشاوره تبلیغات: و در نهایت بر اساس برنامه‌راهبردی و اهداف سازمان، ما به ارائه راهکار جهت تخصیص بهینه بودجه و انتخاب بهترین و تاثیرگذارترین ابزار تبلیغاتی، می‌پردازیم. خدمات مشاوره در این سطح می‌تواند مواردی از معرفی و عقد قرارداد و نظارت بر اجرای طراحان گرافیک، کپی‌رایتر‌ها، تولید کندگان محتوای چندرسانه‌ای، توسعه دهندگان وب و اپلیکیشن و … گرفته تا خرید فضای رسانه‌‌ای (ATL, BTL, TTL) به منظور تبلیغات، مشاوره در طراحی رودشو، سمپلینگ، و رویدادهای تبلیغاتی را، شامل شود. همچنین مشاوره و ارائه گزارش مقایسه‌ای از نتایج پیش‌بینی شده و نتایج محقق شده، گزارش بازگشت سرمایه و همچنین گزارش اثربخشی تبلیغات، از خدمات قابل ارائه در این سطح می‌باشد.

درخواست مشاوره

تنها در چند قدم اطلاعات شرکت خود را یافته و مورد مشاوره را بیان کنید، تیم مشاوران ما در کمترین زمان به شما پاسخ می دهند.