محمد حسین شفیع آبادی

هیات علمی دانشگاه، دکتری کامپیوتر متخصص در حوزه بهینه سازی فرایند های توسعه محصول تحول چابک، مدیریت محصول ناب، کسب و کار،

0 دنبال‌کننده
محمد حسین شفیع آبادی

چگونه در زمان کروناویروس، به شکل دورکاری چابک بمانیم؟

بحران کروناویروس باعث بوجود آمدن شرایط جدیدی در کسب و کارها شده است. درست است که مساله اصلی در اکثر کسب و کاره انجام کار به صورت تیمی است ولی در این شرایط بحرانی که امکان کار تیمی و گروهی در یک مکان فیزیکی مشترک وجود ندارد، بنظر میرسد راهکار ساده همان دورکاری است. در این مقاله بیان شده است که اصول و مبانی چابک و رعایت آنها به تیم ها و رهبران آنها کمک میکند تا علاوه بر افزایش بهره وری تیم بتوانند شرایط بحرانی فعلی را پشت سربگذارند.

چگونه کسب و کار خود را با چابکی تغییر شکل دهیم و انعطاف‌پذیر کنیم؟

در شرایط کنونی که تمام کسب و کار، سازمان‌ها و شرکت‌ها با بحران حاصل از ویروس کرونا دست به گریبان هسنند.مدیران در سطوح مختلف نقش ویژه‌ای در گذر از این بحران و تغییر شکل سازمان خود و چابکی در برابر حوادث بر عهده دارند. در این مقاله به نقش مدیران، رهبران و عملکرد سازمان‌ها در این شرایط پرداخته شده است.

شرکت‌ها چگونه می‌توانند برای بهبودی نتایج COVID-19 برنامه‌ریزی کنند و دوباره تغییرشکل دهند

از آنجاکه طبق نظر سازمان بهداشت جهانی، شرایط فعلی جهان همانند نظریه "قوی سیاه"، غیر منتظره همراه با عواقب فاجعه بار است. به دلیل نادر بودن امکان پیش بینی دقیق آن وجود ندارد لذا مهم است که شرکت ها برنامه ریزی و پیش بینی هایی از امکان وقوع چنین رویدادی را از قبل داشته باشند. این مقاله به 5 روش جهت کاهش اثرات نامطلوب اقتصادی، اجتماعی و مالی COVID-19 بر روی کسب و کارها و به برخی تصمیمات و قوانین نظارتی که توسط دولتها اتخاذ شده است، پرداخته است.