روندهای تکنولوژی در سال ۲۰۲۰ از نگاه Deloitte

تکنولوژی ابعاد مختلف زندگی و کسب‌وکار را تحت تاثیر قرار داده است. با توجه به اهمیت این موضوع، در این گزارش به بررسی روندهای مربوط به تکنولوژی در سال ۲۰۲۰ پرداخته شده است.
آرش امینی
۳۰ تیر در 4 دقیقه بخوانید
روندهای تکنولوژی در سال ۲۰۲۰ از نگاه Deloitte

نگاهی کلی به گزارش «روند‌های تکنولوژی در سال ۲۰۲۰»

نفوذ تکنولوژی در ابعاد گوناگون زندگی انسان‌ها از نگاه هیچ‌کس پوشیده نیست. در حال حاضر تکنولوژی‌های گوناگون ابعاد مختلف کار و زندگی ما را در بر گرفته است. بسیاری از ما در شرکت‌هایی مشغول به فعالیت هستیم که تکنولوژی به عنوان محوریت اصلی آن‌ها شناخته می‌شود.

با توجه به اهمیت نقش تکنولوژی، در این گزارش به مثابه روند هر سال شرکت مشاوره مدیریت Deloitte گزارشی کامل را از روندهای تکنولوژی در سال پیش رو ارائه می‌دهد. در این راستا گزارش به بررسی تکنولوژی از دید ۹ نیروی تکنولوژی کلی می‌نگرد. همچنین این گزارش پیش‌بینی می‌کند که ۳ نیروی تکنولوژیک جدید نیز در آینده به این موارد اضافه خواهند شد.

به طور کلی این گزارش تلاش دارد تا با روشن نمودن روند تکنولوژی به تعیین استراتژی‌های سازمان‌ها در افق ۱۸ الی ۲۴ ماه آتی کمک نماید.

این گزارش برای چه کسانی مناسب است؟

با در نظر گرفتن این موضوع که ابعاد مختلفی از زندگی ما توسط تکنولوژی احاطه شده است، می‌توان بیان نمود که این گزارش برای اکثر افراد علاقه‌مند به حوزه تکنولوژی می‌تواند مفید باشد. با این حال با توجه به تخصصی بودن برخی از اطلاعات ارائه شده، موارد زیر را می‌توان به عنوان مخاطبین اصلی این گزارش در نظر گرفت:

مدیران فناوری اطلاعات:

با توجه به اینکه محوریت فعالیت این افراد حول موضوع تکنولوژی استوار است، این گزارش می‌تواند با ارائه بینشی جدید، در جهت باز کردن افق دید و تعیین استراتژی‌های آتی سازمان کمک نماید.

مدیران ارشد نوآوری:

از این نظر که بسیاری از ابعاد نوآوری در حال حاضر با مباحث تکنولوژیک گره خورده‌اند، این گزارش می‌تواند جهت یافتن ایده‌های نو و دید بهتر نسبت به آینده به این گروه کمک نماید. همچنین این گزارش می‌تواند به عنوان منبعی جهت پشتیبانی از نوآوری‌های مورد توجه سازمان قلمداد شده و روند تصویب این گونه طرح‌ها را سرعت بخشد.

مدیران ارشد مالی:

با در نظر گرفتن اهمیت یافتن تکنولوژی در استراتژی‌های سازمان‌ها و توجه به این نکته تصویب بودجه‌های مورد نیاز برای مسائل تکنولوژیک در بسیاری موارد در گرو تصویب دپارتمان‌های مالی است، بخشی از این گزارش به طور خاص به این گروه از افراد و تعامل آنان با مدیران فناوری اطلاعات پرداخته است.

کارآفرینان:

از آنجا که برخی از این افراد همواره به دنبال کسب ایده‌های نو بوده و توجه ویژه‌ای به آینده دارند، این گزارش می‌تواند به ویژه برای دسته‌ای از این افراد که در حوزه فناوری و تکنولوژي فعالیت می‌کنند مناسب باشد.

دانشجویان و پژوهشگران:

این گزارش می‌تواند نقطه شروع مناسبی برای تعریف پروژه‌های تحقیقاتی بوده و این دسته از افراد را با مباحث روز حوزه تکنولوژی آشنا نماید.

چه زمانی از این گزارش استفاده کنیم؟

این گزارش را می‌توان به عنوان یکی از اسناد مهم در جهت تعیین استراتژی‌ها و برنامه‌ریزی‌های سازمان‌ها در حوزه تکنولوژی قلمداد نمود. این مورد به ویژه برای سازمان فعال در حوزه فناوری اطلاعات و فناوری‌های نوین (High Tech) از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این گزارش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌ها در افق زمانی ۱۸ الی ۲۴ ماه آینده استفاده شود. البته مناسب خواهد بود که این برنامه‌ریزی‌ها با توجه به گزارشاتی که در این مدت زمان ارائه خواهند گردید مجددا بررسی و به روز گردند.

چگونه از این گزارش استفاده کنیم؟

در این گزارش اطلاعات گوناگونی، از ارائه توضیحات در مورد تکنولوژی‌های مختلف و روندهای مربوطه تا آمارهای مربوط به این تکنولوژی‌ها ارائه گردیده است. با در نظر گرفتن این موضوع، می‌توان از این گزارش هم در افزایش سطح دانش در حوزه تکنولوژی و همینطور در جهت تکمیل و قوت‌بخشی به طرح‌ها و پیشنهادات استفاده نمود. همچنین این گزارش اطلاعاتی را در ارتباط با استفاده برندهای معتبر از تکنولوژی ارائه نموده است که می‌تواند اطمینان بیشتری را در مخاطبین، جهت کاربردی بودن و در نتیجه تصویب طرح‌ها ایجاد نماید.

منبع: Deloitte

آرش امینی
نوشته‌ای از آرش امینی

I help businesses to flourish and unleash their full potential. To achieve that, I help them by providing business development solutions, mostly based on branding, marketing and sales. Also, I am honoured to be part of different teams in creation of new businesses, products and services.

بازخورد خوب به چه شکل است؟

۲۱ بهمن در 5 دقیقه بخوانید
مالکیت کارمندی چقدر نتیجه می دهد؟

مهدی رحمانی‌نیا
۱۴ بهمن در 7 دقیقه بخوانید