چگونه بحران ویروس کرونا برای مشاغل تعریفی جدید درست می‌کند

شیوع Covid-19 سازمانها را شاید به قابل توجه ترین آزمایش اجتماعی در مورد آیندهٔ كار وا داشته است. کار کردن از خانه و سیاست‌های فاصله‌گذرای اجتماعی در حال ایجاد تغییری اساسی در نحوه كار کردن و تعامل ما شده است. اما تأثیر آن روی کار بسیار عمیق تر از صرفا تغییر در محل کار افراد است . این امر همچنین باعث تغییر اساسی در مورد این که چه کارهایی و چگونگی انجام آنها شده است.

بسیاری از کارگران مشغول انجام وظایفی هستند که چند هفته پیش نمی‌توانستند آن را تصور آن کنند و در بعضی موارد به روشی که فکرش را هم نمی‌کردند. کارمندان شرکت‌های پوشاک مانند برادران بروکس و نیو بالانس اکنون در حال تولید ماسک و لباس جراحی هستند در حالی که تسلا ، فورد و جنرال موتورز به دلیل کاهش تقاضای مصرف کنندگان تولید کارخانه‌های خود را از قطعات خودرو به تولید دستگاه اکسژن ساز تغییر داده اند.

با وجود یک سری فعالیت‌های کلیدی که باعث اتمام کار می‌شوند، رهبران فرصت بی سابقه‌ای برای تغییر دادن تصور کارگران از کار با استفاده از چیدمانی جدید و سپردن مسئولیت‌های متفاوتی به آنها برای پاسخگویی به نیازهای در حال تغییر سازمان ، مشتریان و کارمندان پیدا کرده‌اند. ما سه راه برای انتقال کار ، استعداد و مهارت به مکان و زمان‌هایی که بیشترین نیاز به آنها وجود دارد را پیشنهاد می‌کنیم تا بدان وسیله انعطاف‌ پذیری و چابکی لازم را برای حرکت در اوقات نامشخص و بازگشت به قدرت در هنگام بهبودی اقتصادی را برای سازمان ایجاد کنیم.

1. کار را در سراسر سازمان سیال کنید.

با توجه به شرایط فعلی دربارهٔ Covid-19، بیش از هر زمانی اهمیت دارد تا افراد را در سریعترین زمان ممکن و ‌به شکلی کارآمدتر به مهم‌ترین فعالیت بسپاری. به عنوان مثال، بانک مرکزی آمریکا بعنوان بخشی از پاسخ به بحران ویروس کورونا، به طور موقت بیش از 3،000 کارمندش را از سراسر شعباتش به سمت‌هایی که بتوانند به سیل تماس‌های مشتریان و مشاغل کوچک پاسخ دهند گمارده است.

با برطرف کردن محدودیت‌های شغلی، استعدادهای مناسب می‌توانند با کار تطابق یابند تا چالش‌های کار را در زمان واقعی حل کنند. به شبکه‌ای از تیم‌ها قدرت داده شده تا خارج از سلسله مراتب سازمانی عمل کنند و ساختارهای تشریفات اداری توانایی مهمی برای واکنش سریع در مواقع بحرانی هستند.

بسیاری از سازمانها مانند Allianz Global Investors و Cisco از قبل اقدام به راه اندازی ‌پروژهٔ بازارهای داخلی كرده‌اند تا كار را به فعالیت‌هایی كه با مهارت‌های افراد از هر جای سازمان قابل تطبیق باشد تفکیک‌ کنند. این بازارها می توانند به افرادی که ناگهان وظایف عادی خود را از دست داده‌اند این امکان را بدهد تا با استفاده از مهارت‌های اصلی یا فرعی خود در جایی که مشارکت آنها باعث ایجاد تغییر می‌شود به راحتی و سرعت کاری متفاوت پیدا کنند.

با استفاده از چنین بازارهایی، سازمان ها به سرعت می‌توانند جای یک کارمند بیمار را پر کنند، اعضای اضافی به پروژه ها و‌ماموریت های حساس اضافه کنند و با مشکلات ناشی از استخدام ناگهانی کنار بیایند. یکی از مدیران استخدام که اخیراً با مشکل مواجه شده بود، موقعیت استخدام جدید مورد نظر را به پنج کارمند کنونی سازمان به صورت پاره وقت تقسیم کرد - در نتیجه به کارمندان فرصت‌های جدید برای یادگیری و رشد داده شد و در عین حال او را قادر ساخت تا به اهداف کاریش برسد.

تفکیک کار به فعالیت‌های کوچک تر سازندهٔ آن کار همچنین باعث می‌شود تا راحت تر بتوانیم مشاهده کنیم کدام كارها را می‌شود توسط كارگرانی كه از راه دور یا سایر مناطق جغرافیایی كار می كنند ‌انجام داد. رهبران می توانند کارهای جانبی را که امکان انجام از راه دور را دارند را در مشاغل جدید دسته بندی کنند و کارهای مورد نیاز در محل را به مشاغل کمتری اختصاص دهند - در نتیجه میزان کارهایی را که باید در دفتر یا محل انجام شوند را محدود می کنند.

2. تسریع اتوماسیون

اتوماسیون می تواند قابلیت اطمینان را در انواع خاصی از کار افزایش دهد, باعث بهبود ایمنی و رفاه شود و تلاطم‌های ناگهانی تقاضا را برطرف کند. در حقیقت ، اتوماسیون در محیط اقتصادی امروز قاتل کار نیست‌ بلکه در حال تبدیل به یک توانایی اجباری برای مقابله با بحران است.

بسیاری از شرکت‌های خدماتی در هفتههای اخیر استفاده خود از نرم افزار اتوماسیون را گسترش داده‌اند تا کارگران از راه دور بتوانند سیستم‌ها را نظارت و کنترل کنند و از این طریق خطر مواجهه انسان با ویروس را کاهش داده و امکان استفاده از خدمات را بدون مشکل فراهم آورند.

برای پاسخگویی به تماس افزایش یافته ، آنها استفاده از اتوماسیون در مراکز تماس را افزایش داده‌اند. اتوماسیون می تواند زمان پاسخگویی را تسریع کند و کارمندان را از وظایف معامله‌ای آزاد کند تا بتوانند بر پاسخگویی با همدلی و هوش احساسی که بیش از همیشه به آن نیاز است تمرکز کنند.

3. کارمندان را در تبادلات استعدادی بین صنایع تقسیم کنید.

به عنوان رهبران همهٔ ما باید از خود بپرسیم: چگونه می توانیم به اکوسیستم وسیع تری از استعدادها بپیوندیم تا در مواقع چالش مانند چالش کنونی ویروس کرونا انعطاف پذیری سازمان‌ها و مردم را تقویت کنیم؟ یک پاسخ خلاقانه به این سوال ایجاد تبادل استعداد بین صنایع است و یا فرستادن موقت کارمندان بدون کار به دلیل بحران (به عنوان مثال خطوط هوایی ، مهمان نوازی) به سازمان هایی است که کار اضافه دارند (به عنوان مثال بهداشت، تدارکات، برخی از فروشگاه های خرده فروشی). این امر از هزینه های اصطکاک و شهرت ناشی از رها کردن افراد میکاهد و همچنین از کارگرانی که مشغول توسعه مهارت‌ها و شبکه‌های جدید هستند پشتیبانی می کند.

ماههای قبل در چین ، شرکت ها همچنین خلاقیت به خرج دادند و شروع به اشتراک گذاری کارمندانشان کردند، کارمندان بدون کار را از سازمان هایی مانند رستوران ها جابجا و به شرکت‌های مانند هیما و خرده فروشی علی بابا که به سرعت در تحویل دادن سفارش مواد غذایی معروف هستند قرض دادند. بیش از 3000 کارمند جدید از بیش از 40 شرکت در بخش های مختلف به برنامه اشتراکی کارمندان هیما پیوستند.

در این قرارداد بین شرکت‌ها، شرکت‌هایی که کارمند دریافت می‌کنند ، مهارت‌های مورد نیاز خود را تعریف می‌کنند. آنها سپس با شرکت‌هایی که کارمندان خود را به اشتراک می‌گذارند می‌نشینند تا مدت زمان تبادل و همچنین مفاهیم پرداخت ، مزایا و بیمه را تعریف کنند.

اگرچه همه گیر Covid-19 دوران دشواری است ، اما می‌تواند زمان بی سابقهای برای خلاقیت هم باشد.

تصور مجدد مشاغل با توجه به محدودیت‌های چالش برانگیز امروزهٔ محیط کار ممکن است آینده کار را تسریع کند و راه‌های جدید و خلاقانه‌ای را در نحوه انجام کار ، مکان و اینکه چه کسی آن را به انجام برساند ایجاد کند. درنهایت، این می تواند به ما در ایجاد کارآیی و انعطاف پذیری بیشتر در سازمان‌هایمان کمک کند و همچنین به مردم کمک کند تا زندگی‌ای سالم‌تر و پایدار داشته باشند. شرکت‌ها در بخش‌های مختلف به برنامه اشتراکی کارمندان هیما پیوستند.

نظرات

ثبت ایمیل در خبر نامه

اگر از این مقاله خوشتان آمده ایمیل خود را وارد کنید تا مقالات مشابه را برایتان بفرستیم!

2/2 اعتبار مقاله باقیمانده در این ماه