نازیلا عرب یارمحمدی

0 دنبال‌کننده
نازیلا عرب یارمحمدی

چرا رهبران بسیار کارآمد شکست می خورند

با تقاضای روزافزون برای کار برای رهبران سطح متوسط و ارشد ، توانایی اعدام و انجام کارها عامل اصلی موفقیت است. اما در نهایت می تواند به سقوط یک رهبر تبدیل شود و در نتیجه هزینه های ناخواسته ای برای فرد و همچنین تیم ها و سازمان های آنها در پی داشته باشد.

۰۳ دی در 8 دقیقه بخوانید

هفت روشی که منابع انسانی می تواند فرهنگ عادلانه تر و آگاه از داده را ایجاد کند

بخش های منابع انسانی این فرصت را دارند که بیش از هر زمان دیگری از داده ها استفاده کنند. كاهش تفسیرهای ذهنی (و احتمالاً مغرضانه) از تصمیمات انسان ، می تواند به تصمیم گیری عادلانه تری منجر شود. اما داده ها همچنین می توانند تعصبات مضر انسانی را منعکس کرده و خطاهای ناخودآگاه افرادی را که طراحی ، جمع آوری و استفاده می کنند رمزگذاری کنند. رهبران می توانند با اطمینان از: 1) توسعه تعاریف سازمان درمورد انصاف ، از فرهنگ تصمیمات منصفانه تر با منابع انسانی مطلع شوند. 2) انصاف را با یک مورد تجاری قوی تقویت کنید. 3) ضمن درک محدودیت های آن ، از فناوری استقبال کنید. 4) انجام ممیزی های انصاف ؛ 5) علت اصلی مشکل خود را پیدا کنید. 6) همکاری متنوع و گروهی را باید یکی از ضروری ها قرار دهید. و 7) انسان را چز منابع خود نگه دارید

۰۶ دی در 13 دقیقه بخوانید

ایجاد شادی اولویت کاری است

یافته های نظرسنجی بیشتر نشان می دهد که شادی ناشی از باور واقعی کار یک شخص است. کارکنانی که معتقدند "شرکتشان در جامعه سهم مثبتی در جامعه دارد" و احساس می کنند "شخصاً برای دستیابی به چشم انداز و استراتژی شرکت متعهد هستند" بیشترین لذت را در کارشان داشته اند .رهبران می توانند با در اختیار داشتن تجربیات بیشتر در افراد در هر تیم ، تجربه شادی ایجاد کنند ، از قدرت عملی شادی در شرکت های خود بیشتر استفاده می کنند. اقدامات خاصی که رهبران می توانند برای افزایش شادی در محل کار انجام دهند بیان می شود.

۰۲ آذر در 5 دقیقه بخوانید

بحران ویروس کرونا لازم نیست به اخراج منجر شود

این مقاله بیان می‌کند، رهبران موظف هستند تصمیمات مسئولانه را برای حفظ شرکت‌های خود اتخاذ کنند. اما کسانی که تأثیرات اقتصادی این بحران را به روشی واضح و دلسوزانه مدیریت می‌کنند ، ارزش بیشتری را برای شرکت‌های خود ایجاد می‌کنند و قوی‌تر از گذشته بیرون می‌آیند. 1.ارتباط آزادانه برقرار کنید 2.درد را به اشتراک بگذارید 3.تمام گزینه ها را مرور کنید (حتی آنهایی که کمتر متعارف هستند) 4."یخ در شکم" داشته باشید

۳۰ اردیبهشت در 5 دقیقه بخوانید

4 رفتاری که به رهبران کمک می‌کنند تا بحران را مدیریت کنند

نقش‌ها و مسئولیت‌های رهبران تجارت در چند هفتۀ گذشته به طرز چشم‌گیری تغییرکرده‌است. پیش از COVID-19، مدیرعاملان و دیگر مدیران شرکت‌های بزرگ رشد بر روی نوآوری، درآمد و به‌دست‌آوردن سهم بازار متمرکز شده‌بودند. امروز، بسیاری از همان رهبران باید سریع در مورد کنترل هزینه‌ها و حفظ نقدینگی تصمیم بگیرند.

۰۴ اردیبهشت در 9 دقیقه بخوانید

روانشناسی در کارآمد بودن مدیریت بحران

این مقاله به نقد این ایده از بیشتر مدیران که معتقد هستند آن چه یک مدیر خوب را مشخص می‌کند چشم‌انداز اوست، می‌پردازد. مدیران کمی بیشتر درباره رهبرانی که بینش آن‌ها قانع‌کننده و ماندگار است توضیح می‌دهند، آن‌ها دریافتند که معمولاً هیچ یک از رهبران با یک چشم‌انداز شروع نکردند و در آنجا متوقف نشدند.

۰۸ اردیبهشت در 13 دقیقه بخوانید

چگونه بحران ویروس کرونا برای مشاغل تعریفی جدید درست می‌کند

این مقاله سه راه برای انتقال کار ، استعداد و مهارت به مکان و زمان هایی که بیشترین نیاز به آنها وجود دارد را پیشنهاد می کند تا بدان وسیله انعطاف پذیری و چابکی لازم را برای حرکت در اوقات نامشخص و بازگشت به قدرت در هنگام بهبودی اقتصادی را برای سازمان ایجاد کند. 1. کار را در سراسر سازمان سیال کنید. 2. تسریع اتوماسیون 3. کارمندان را در تبادلات استعدادی بین صنایع تقسیم کنید.

۱۷ اردیبهشت در 5 دقیقه بخوانید