همزیستی با کرونا، مدیریت تیم‌های دورکار

در شماره پیشین در رابطه با همزیستی با کرونا و پذیرش این دوران صحبت نموده و گفتیم تنها در شرایطی می‌توانیم از این بحران موفقیت‌آمیز عبور کنیم که خود را برای آن آماده و زیرساخت‌ها و تمهیدات لازم را فراهم نماییم. با توجه به اینکه یکی از مهم‌ترین ابزارهای عبور از شرایط فعلی «مهارت دورکاری» می‌باشد ما در این شماره به تفصیل به آن پرداخته‌ و معتبرترین راهکارها را گردآوری و تدوین نموده‌ایم.
مجید کیانپور
همزیستی با کرونا، مدیریت تیم‌های دورکار

اگرچه یکی از عوامل مهم جهت تسهیل شرایط دورکاری، زیرساخت‌های تکنولوژیکی و ارتباطاتی است اما این موارد به تنهایی کافی نبوده و به یک بستر مهم‌تر، یعنی فرهنگ دورکاری هم احتیاج داریم. شرکت‌ها و سازمان‌هایی که در دوران پیش از کرونا و روزهایی که کسب‌وکار به روال عادی خود جریان داشت، فعالیت‌هایی در این زمینه داشته و به اصطلاح آن‌را تمرین نموده‌اند، این روزها حتما موفق‌تر خواهند بود اما اگر این بحران اولین برخورد ما با مقوله دورکاری باشد شرایط را کمی دشوارتر می‌نماید.

اما آیا اگر تاکنون این شرایط را تجربه نکرده‌ایم باید عقب‌نشینی کرده و از موهبت دورکاری بهره نگیریم؟ با توجه به یکی از آخرین گزارشات سازمان جهانی بهداشت، مبنی بر اینکه مردم باید با کرونا خو گرفته و به فعالیت‌های خود ادامه دهند، پیش بینی می‌شود که این بحران زمان طولانی‌تری جهان را درگیر نماید، بنابراین لازم است حتی اگر تاکنون برای آن آمادگی نداشتیم از همین امروز شروع کرده و مهارت دورکاری را بیاموزیم و فرهنگ آن را در سازمان خود رواج دهیم.

ما باور داریم که این کار صنعت مشاوره مدیریت است که برای این دوران به ارائه‌ی برنامه بپردازد و مشاوران ما در این شماره با فراهم کردن راهکارهایی با استفاده از معتبرترین منابع علمی و حرفه‌ای دنیای کسب‌وکار به شما کمک می‌کنند تا برنامه‌ای مدون و کاربردی برای مدیریت تیم دورکاری خود آماده نمایید.

علاوه بر آن با شرکت در نظرسنجی ارزیابی وضعیت کسب‌وکارهای ایرانی در بحران کرونا می‌توانید از خدمات تخصصی‌تر و مطابق با شرایط خود استفاده نمایید.

پرسشنامه ارزیابی وضعیت کسب و کار شما

دریافت این نشریه به صورت فایل PDF