پویا صبرآموز

با توجه به تجربه هایی که قبلا در زمینه FinTech داشتم، کار کردن در حوزه بین الملل برای من بسیار کارآمد بود. و یک پی به من فرصتی داد تا از تجربیات فوق العاده من با همتایان خود استفاده کنم و من یک محصول عالی ارائه خواهم داد. تخصص من برنامه نویسی سیستم های مالی و بانکی است و من علاقه مند به فن آوری های منبع باز هستم.

0 دنبال‌کننده
پویا صبرآموز

روند کلی صنایع در سال 2020

این گزارش می تواند در دوران حال و تا اواسط سال 2020، به مدیرانی که در حال سرمایه گذاری در حوزه های ذکر شده هستند، کمک نماید تا آنچه می بایست در ترسیم استراتژی شرکت خود نیاز دارنددر نظر بگیرند و پیش بینی های صورت گرفته برای آینده صنعت را در چند سال آینده در برنامه ریزی های استراتژیک لحاظ کنند. در این گزارش اتفاقات و تغییرات اخیر در صنایع بررسی گردیده و همچنین ، پیش بینی هایی از تأثیرات تغییرات موجود در انقلاب صنعتی چهارم در آن ذکر گردیده است که میتواند دیدگاه مناسبی برای ترسیم یک استراتژی شفاف برای مدیران ارشد و همچنین مدیران میانی سازمان ها باشد.

۱۲ اردیبهشت در 5 دقیقه بخوانید

آیا هیئت نظارت بر فیس بوک می تواند اعتماد مردم را جلب کند؟

از بین رفتن اعتماد مردم به فیسبوک، باعث شد قانون گذاران خواستار تغییر حساسیت و پیگیری بیشتری نسبت به این موضوع داشته باشند. تصمیمات فیسبوک مبتنی بر محدود کردن سخنان و محتوا، از جمله ممنوع کردن انتشار تصاویر برهنه و سواستفاده از شباهت افراد تقلبی (Fraud) ، اغلب با انتقادهای زیادی از سوی مردم روبرو شدند. به این دلیل فیسبوک یک قدم به ایجاد هیئت جهانی نظارت بر محتوا نزدیک شد.

۲۵ شهریور در 5 دقیقه بخوانید

بانک‌ها چگونه میتوانند در برابر ارتشی از استارت‌آپ‌های حوزه‌ی فن‌آوری مالی(فین‌تک) رقابت کنند؟

بیست و پنج سال از آن زمان میگذرد که بیل گیتس بانک‌های خرد را با عنوان "دایناسور" خطاب کرده و آنها را رد کرد اما با گذشت زمان این گفته همچنان به قوت خود باقی است. تعجب‌آور است که بانک‌داری برای تجارت‌های کوچک و متوسط (SMEs) هنوز تحت تاثیر اینترنت قرار نگرفته است. بانک‌ها پس از دیجیتال شدن بیشتر روی روتین‌ترین تبادلات مشتریان متمرکز شده‌اند، مثل دسترسی آنلاین به حساب‌های بانکی و واریز مبالغ از راه دور. اموری مثل بازاریابی، پذیره نویسی و ارائه‌ی خدمات مربوط به وام‌های SME تا حد زیادی نادیده گرفته شده‌اند. سایر حوزه‌های وام دهی خرد نیز وضعیت بهتری ندارند.

۰۶ مرداد در 8 دقیقه بخوانید

تحول دیجیتال درباره تکنولوژی نیست

پیمایش اخیر مدیران، مدیران عامل و مدیران ارشد نشان داد که ریسک تحول دیجیتال (DT) مهمترین دغدغۀ آنها در سال 2019 است. با وجود این، 70درصد از طرح‌های تحول دیجیتال به اهداف خود نمی‌رسند. بر اساس برآوردها، از 1.3 تریلیون دلار که سال گذشته برای تحول دیجیتال هزینه شده است، 900 میلیارد دلار به هدر رفته است. اساساً، به این دلیل است که اکثر فناوری‌های دیجیتال امکان افزایش بهره‌وری و مشتری‌ مداری را فراهم می‌آورند. اما اگر مردم از طرز فکر مناسب برای تغییر برخوردار نباشند و شیوه‌های فعلی سازمان ناقص باشند، تحول دیجیتال به راحتی این نقص‌ها را بزرگ می کند. پنج درس اصلی به ما کمک کرده‌اند تا سازمان های خود را از طریق تحولات دیجیتالی که موفق شده اند، هدایت کنیم.

۲۰ خرداد در 7 دقیقه بخوانید