فائزه نصرالهی

شش سال در کنار حرفه‌ای‌ترین‌های صنعت فشن و خرده‌فروشی ایران قرار داشتم و باعث شد تا تجربیات زیادی در این صنایع به دست آورم. پس از گذراندن مقطع کارشناسی ارشد در رشته مدیریت استراتژیک تصمیم گرفتم تا این تجربیات را در کنار دانش آکادمیک خود به ابزاری تبدیل کنم تا به وسیله آن به شرکت‌ها و افراد علاقه‌مند و فعال در این حوزه‌‌ها کمک کنم تا با هم مسیری برای رشد و نوآوری بسازیم و ایران را به جای بهتری برای زندگی تبدیل کنیم.

0 دنبال‌کننده
فائزه نصرالهی

یاد بگیریم در ارائه‌ها کمتر صحبت کنیم

اگر در حال خوندن این مقاله هستید، تاکنون حتماً حداقل یک بار تجربه صحبت در یک جمع، ارائه یک کنفرانس دانشجویی یا شرایطی نظیر این را داشته‌اید. شاید استرس زیادی را تجربه کرده‌اید. شاید بعد از ارائه از کار خود مأیوس شدید و احساس کردید که نتوانسته‌اید پیام خود را منتقل کنید. حتی ممکن است در زمان صحبت‌های خود توجه مخاطبین خود را از دست داده باشید.

۱۹ آبان در 5 دقیقه بخوانید

کلید با ثبات ساختن هدف‌گذاری‌های سال نو

اکثر ما این تجربه را داشته‌ایم که در روزهای پایان سال قصد گرفتن تصمیماتی را داشته‌ایم که آن‌ها را به سال نو موکول کرده‌ایم و یا این عادت در خیلی‌ها وجود دارد که در آخرین روزهای سال ساعاتی را با خود خلوت می‌کنند و برای سال بعد خود هدف‌گذاری‌هایی را انجام می‌دهند. اما شاید تجربه این را هم داشته‌ایم که بعد از گذشتن چند ماه از سال نسبت به هدف‌گذاری‌های خود تعلل کرده و یا حتی آن‌ها را فراموش کرده‌ایم.

8 سوالی که کارفرمایان باید در مورد ویروس کرونا مطرح کنند

بحران کرونا ویروس هر روز شیوع بیشتری در جهان پیدا می‌کند و باعث شده است تا کسب‌وکارهای زیادی با سوالات بسیاری برای پاسخ‌دهی مناسب به این اپیدمی مواجه شوند. مشاوران مدیریت تلاش می‌کنند تا در این روزهای سخت کنار کسب‌وکارها باشند و با انجام مطالعات و تحقیقات متعدد برای واکنش صحیح به این اپیدمی جهانی کمک کنند.

کسب‌وکار خود را در دوران بحران ویروس کرونا رهبری کنید

روند شیوع ویروس کرونا با سرعت زیادی در ایران ادامه دارد و هر روز اتفاقات پیش‌بینی نشده‌ای رخ می‌دهد. با توجه به اپیدمی کرونا مشکلات زیادی برای کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ رخ داده است و نمی‌توان تاثیرات اقتصادی و اجتماعی کرونا را بر جامعه نادیده گرفت.

چگونه از بحران اقتصادی عبور کنیم و پس از آن رشد داشته باشیم؟

در روزهای اخیر با توجه به شرایط پیش آمده به دلیل شیوع ویروس کرونا، خیلی از شرکت‌‌ها با مسائل اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. این روزها با توجه به فعالیت در حوزه مشاوره مدیریت با کسب‌وکارهای متعددی در ارتباط بودم و متوجه این موضوع شدم که اکثر این کسب‌وکارها با توجه به رکود اقتصادی پیش ‌آمده نگران آینده کسب‌وکار خود هستند. با توجه به موارد پیش آمده تصمیم گرفتم تا با استفاده از مقالات موجود در نشریه کسب‌وکار هاروارد سلسله مطالبی را برای عبور موفقیت‌آمیز از بحران پیش آمده آماده نمایم. در این مقاله مولفان سعی کردند تا راهکاری برای عبور موفقیت‌آمیز از رکودهای اقتصادی ارائه نمایند. مقاله حاضر با بررسی اطلاعات شرکت‌‌ها در تحقیقات متعدد و نحوه عملکرد آن‌‌ها در رکود اقتصادی بزرگ آمریکا در سال 2008 تهیه شده است. محققان 4 حوزه اصلی را برای مورد توجه قراردادن در عبور از بحران اقتصادی ذکر کرده اند که این چهار حوزه عبارتند از حجم بدهی شرکت، مدیریت نیروی انسانی، ساحتار سازمانی و تحول دیجیتال.

نقشه نوآوری مشتری محور

نوآوری مهمترین مسئله در بقای سازمان‌های امروزی است چرا که هر روزه محصولات، خدمات، فرآیندها و ساختارهای جدیدی برای کسب‌وکار ارائه می‌شود و اگر کسب‌وکارها خود را با این مسئله همراه نکنند بدون شک از رشد باز‌ می‌مانند و به زودی از رقابت حذف خواهند شد. در این مقاله سعی شده تا مسیری برای ایجاد نوآوری در سازمان ایجاد شود اما مهم‌‌ترین مسئله و مزیت این نوشتار در توجه آن به نیازهای مشتریان است.

۱۱ خرداد در 7 دقیقه بخوانید